Medlemskap

Medlemskontingent for 2018:

Pris for hovedmedlem er i 2018 kr 800. Hvis flere i familien ønsker å melde seg inn, finnes egne priser for familier. Alle priser finnes på Sporti. Innmeldelse i klubben gjøres via Sporti. Trykk på lenken for å komme direkte til innmelding.

Her er en powerpoint om hvordan en oppretter en profil på Sporti.no: https://docs.google.com/file/d/0B17W3g-XpridRy1YTWQxdEJURGM/edit?pli=1
Her er en beskrivelse av Sporti.no: https://docs.google.com/open?id=0B17W3g-XpridT0ZkSEk3YVk2bE0

Nå er World Fengur med i medlemskapet. Les om bruken av dette på NIHF sine sider:
www.nihf.no

Dugnad –  Fengur er en dugnadsbasert klubb, og jo flere vi er til å dra lasset jo lettere og morsommere blir det. Som Fengurmedlem er det viktig å bidra slik at klubben kan vokse og arrangere ulike aktiviteter. Fengur har kun 2 store årlige arrangementer hvor det er behov for dugnadshjelp, og det er klubbmesterskapet i april/mai og Stavsmartn i oktober. Her er vi avhengig av hjelp for å gjennomføre arrangementene. Styrets oppgave er å informere om hva som trengs i god tid slik at alle kan se hva de kan bidra med.

Har du spørsmål om medlemskap, send en e-post til: henilss@fengur.org.

Medlemsfordeler

•     Fengurmedlemmer har første rett på påmelding til våre aktiviteter og har også egne medlemspriser på mange av våre tilbud.

•     Som medlem i Fengur Islandshestforening er man automatisk medlem i Norsk Islandshestforening og kan delta på alle arrangement som de arrangerer.

•     Bladet «Islandshestforum» er inkludert i Fengurmedlemskapet.

•     Fengurmedlemmer får 15% rabatt i butikken: Storlien – Sammen om hest.

•     5% rabatt på Agria forsikring.

•     Gratis tilgang til www.worldfengur.com

Les mer om flere fordeler på: /

2 thoughts on “Medlemskap

Legg igjen en kommentar